Наставникът на Севиля Едуардо Берицо засега продължава да изпълнява задълженията

...
Наставникът на Севиля Едуардо Берицо засега продължава да изпълнява задълженията
Коментари Харесай

Треньорът на Севиля ще води отбора и утре, след което ще бори заболяването

Наставникът на Севиля Едуардо Берицо към този момент продължава да извършва отговорностите си, без значение че неотдавна беше диагностициран с рак на простата. Той ще води тима и в утрешното посещение на Виляреал от Примера дивисион.

“През идната седмица ще се заема напълно с персоналния си проблем - съобщи Берицо през днешния ден. - Благодаря на всички за поддръжката. Имам силата да се оправя с това, само че също по този начин съм предан на работата си, която обичам. Ще се завърна допустимо най-скоро, с цел да мога да оказа помощ на моите футболисти. По принцип не обичам да съм център на внимание, а още повече за това нещо в този момент. Не желая да наподобявам като жертва в тази обстановка.”

LaLiga offer all their support to @SevillaFC_ENG coach Eduardo Berizzo, and wish him a speedy recovery.#AguanteToto https://t.co/9CwqDi6NvP
— LaLiga (@LaLigaEN) November 22, 2017 48-годишният аржентинец е знаел за болестта си още преди дуела против Селта преди седмица. После Берицо претърпя на пейката драмата против Ливърпул (3:3) в Шампионската лига, когато играчите демонстрираха съпричастност с неговата болежка.

През идната седмица на Севиля следва реванш против Реал Сарагоса от шампионата за Купата на Испания, като се чака наставникът към този момент да не води отбора. От клуба не са оповестили кой ще го замества, само че най-вероятно това ще е някой от асистентите му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР