Наставникът на Септември София, Славко Матич, сподели, че въпреки поражението

...
Наставникът на Септември София, Славко Матич, сподели, че въпреки поражението
Коментари Харесай

Матич: В елита ще е по-трудно, но ние искаме да играем по нашия начин

Наставникът на Септември София, Славко Матич, показа, че макар провалянето с 0:3 от Лудогорец, той желае неговите играчи да останат правилни на правилата на игра, които са показвали до момента.

„ Щастлив съм да работя с тези момчета. Не мислим за класиране. Много имам вяра на момчетата. Те работят съществено и би трябвало още малко да надградим, с цел да се получат нещата. Не желая да звучи като оправдание обаче, че през днешния ден имахме много кадрови проблеми. Тези играчи демонстрираха, че може да се разчита на тях “, стартира той.

„ Не сме получили работни визи за някои от играчите. Когато играчите не са от европейския съюз е малко по-трудно. Пак желаеме да играем нашия футбол, да не се затваряме. Тук ще е по-трудно, само че наше право е да имаме вяра, че може да продължим по същия метод “.

„ Искаме да даваме късмет на млади играчи и когато пристигна моментът да се продава, ние не пречим на играчите. Марио ни оказа помощ да влезем в А група, в този момент има други футболисти. Митко Костадинов беше болен, само че той да вземем за пример демонстрира огромно предпочитание “.

„ Ние виждам себе си. Уважаваме всеки, само че желаеме да покажем какво можем. Имам поддръжката на президента и се надявам да оказа помощ на тези момчета – те са бъдещето на българския футбол “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР