Наставникът на Септември (София) Николай Митов хвърля цели четрима младоци

...
Наставникът на Септември (София) Николай Митов хвърля цели четрима младоци
Коментари Харесай

Митов хвърля четирима младоци срещу шампионите

Наставникът на Септември (София) Николай Митов хвърля цели четрима младоци против Лудогорец от първата минута, научи Sportal.bg.
Бившият треньор на Левски ще заложи на двама играчи, които са на 19 години, както и на двама, които са към момента на 18 години. Специалистът е взел решение да пусне юношеските национали Петър Генчев и Васил Добрев, като двойка централни бранители. И двамата бранители от Бургас са набор 1998 година. Освен тях титуляри ще бъдат 18 годишните Иван Тилев и Ишмаел Байду. Пловдивчанинът бе върнат в отбора незабавно след завръщането на Митов на " Драгалевци ", откакто преди този момент бе пратен чартърен в Царско село. Техничарят и бързият ганаец също ще са измежду стартовите 11 на новака против цялостния доминант в родното състезание през последните шест сезона.

Едно от най-силните качества на Митов е, че дава късмет на млади играчи, като точно това е една от аргументите, поради която Румен Чандъров го върна в отбора. Въпреки множеството проблеми в състава на столичани, новаците имат стремежи да затрудняат оптимално първенците, като се надяват играчите на Димитър Димитров-Херо да подценят дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР