Наставникът на Септември (София) Милен Радуканов беше много разочарован след

...
Наставникът на Септември (София) Милен Радуканов беше много разочарован след
Коментари Харесай

Радуканов: Гордея се с момчетата, част от тях ги чака бляскаво бъдеще

Наставникът на Септември (София) Милен Радуканов беше доста отчаян след загубата от Царско село с 0:2. По този метод тимът пропусна шанса да се завърне в елита, само че Радуканов похвали футболистите си и им благодари за напъните през целия сезон. Специалистът също по този начин загатна, че надали ще продължи работата си в Септември.

" Има отчаяние, само че няма по какъв начин да съм неудовлетворен от футболистите и старанието им. Бяхме изцяло равностойни на противник от Първа лига, опитвахме се да се надиграваме. Започнахме добре, само че получихме ранен гол и по-късно се получи спад до края на полувремето. След почивката контролирахме дуела и създадохме положения, само че не ги реализирахме. Благодаря на футболистите и се гордея с тях. В тима има добра база за развиване и нека оттук насетне нещата се случат ", показа Радуканов.

" Заслужавахме да влезем в елита, през по-голямата част от сезона бяхме отпред в класирането. Не търсим оправдания с огромната пауза. Готвихме се добре в продължение на няколко седмици, в края на амча бяхме по-свежи и атакувахме с всички сили, само че това е рискът в сходни срещи. На някои от момчетата им следва блестящо бъдеще, нека съм оказал помощ в развиването им ", съобщи някогашният бранител.

" Не желая да разясня дали ще остана в Септември. Чакахме да мине този мач, с цел да забележим в каква посока ще поеме клубът. Благодаря на господин Чандъров за поканата и опцията да работя с този отбор. Жалко е, че не успяхме да влезем в Първа лига, само че за това повлияха и странични фактори. Може би господин Чандъров има концепция във Втора лига да залага единствено на млади футболисти, само че следва да беседваме в идващите дни ", добави Радуканов. efbet Лига 3 кръг, понеделник 13 юли  Дунав 1:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР