Наставникът на Септември – Славко Матич, остана доволен от показаното

...
Наставникът на Септември – Славко Матич, остана доволен от показаното
Коментари Харесай

Славко Матич: Играхме като домакини, имахме повече положения

Наставникът на Септември – Славко Матич, остана удовлетворен от показаното от неговия отбор против Левски в контрола, играна на стадион „ Георги Аспарухов”. Мачът в столицата приключи при резултат 1:1.

Специалистът призна, че в отбора му е плъзнал стомашен вирус и по тази причина огромна част от играчите му не са били разполагаем.

„ Има стомашен вирус в тима. Имахме и травми с Реди Каса, Кабов, капитанът ще отсъства близо месец. Имаме пет или шест играчи със стомашен вирус. Благодаря на Стоилов, че се съгласи да играем по-малко време”, показа Матич.

„ Доволен съм, само че би трябвало да вкарваме голове. Имахме повече положения от Левски. Днес разчитахме на трима национали до 17 години., Това е бъдещето на българския футбол. Работихме доста през последните седмици. Трети мач, всичко върви по-план. Всичко върви по-план. Колко ще бъдем готови ще забележим при започване на сезона. Очаквам добър мач в първия кръг. Срещат се първенецът на Първа лига и първенецът на Втора лига. Всичко зависи от нас. Колко вярваш, какъв брой работиш, толкоз си добър. Ако нямаме повече попълнения, ще се мотивираме повече. Няма да се оплакваме. Стадионът също е проблем. Ние нямаме домашен стадион. Но споделих на момчетата, че те са най-важни. Ще играем където ни кажат като хазаин. И през днешния ден играхме като домакини. Имахме положения, не се бранихме. Имаме концепция, работим. Не е елементарно, само че работим”, показа още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР