Наставникът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков даде мнението си след

...
Наставникът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков даде мнението си след
Коментари Харесай

Киселичков: Тежи тази загуба

Наставникът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков даде мнението си след загубата от Локомотив (София). Бургазлията се закани, че в последните два мача за годините отборът от Симитли ще гони победа.

" Тежи тази загуба, тя е пета по ред. Първото полувреме стояхме обичайно, тормозихме тима на Локомотив. За страдание допуснахме един безразсъден гол, неточност, вкараха ни гол. Двама индивида получиха травми, имахме и двама, които висяха с картони, трябваше да ги сменим, наруши ни се салдото, опитахме се да променим изхода на дуела, само че за жалост не успяхме.

Опитахме да бъдем дисциплинирани във фаза отбрана, първото полувреме разигравахме бързо, показахме нещо с топка. Познавам Стойко Сакалиев доста от дълго време, в една стая сме били доста от дълго време, бяхме съотборници. Той има какво да съобщи на нашите играчи, той е положителна персона, от малко време работи, всички го одобряват доста добре. Пожелавам му триумф нагоре.

Ще търсим успеха в последните два мача, нямат да бъдат лесни. В " Б " група всеки може да победи всеки. Трябва да променим концентрацията в последните метри, само че футболът не е единствено офанзива. Надявам се да се усъвършенстват нещата, ще гоним победи, това е ", сподели Киселичков. Втора лига 15 кръг, петък 27 ноември  Локомотив (София) 2:0краен резулат  Септември (Симитли)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР