Наставникът на Септември Николай Митов беше критичен към играчите си

...
Наставникът на Септември Николай Митов беше критичен към играчите си
Коментари Харесай

Ники Митов: Много слаб мач за нашия тим

Наставникът на Септември Николай Митов беше сериозен към играчите си след нулевото тъждество с Верея в Стара Загора. Според него, момчетата му не са посочили играта си от контролите, което го е тормозило.

" Резултатът е законосъобразен, само че няма по какъв начин да съм удовлетворен от играта. Изиграхме доста слаб мач, доста хора бяха под равнището. Мислеха си, че ще вземем елементарно този мач, само че нищо не се взима, до момента в който не излезеш на терена ", съобщи Митов пред " Диема " и продължи с разбора.

" Ще гледаме запис и ще забележим кой и за какво е играл едва. Но трябваше да спечелим трите точки в този мач. Не може да се приказва,че сме любимец, тъй като сме втори сезон тук, само че не показахме играта от контролите ", добави треньорът и даде обяснението си за слабата игра.

" Бавно мислехме, постепенно играехме с топката, второто полувреме нямахме преимуществото от първото. Не можахме да приключим обикновени топки. Твърде малко показахме, две центрирания не затворихме, прекомерно малко направихме ", добави Митов и приказва за селекцията и задачите през сезона.

" Има какво да се желае от Диаби, тъй като няма игрови минути. Имаме млади момчета, би трябвало да има още работа, ще им дам късмет. Винаги има липса, когато си потеглят футболисти, само че пристигнаха други момчета, само че не гледаме обратно. Това е съставът, повече няма да взимаме. Целите ги обявихме - оставане в групата ", приключи Николай Митов.

 Галчев: Тревата беше доста висока, хиксът с Верея е подобаващ
Галчев: Тревата беше доста висока, хиксът с Верея е подобаващ

" Целта ни е да се спасим от изпадане "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР