Наставникът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл пое пълната отговорност за унизителното

...
Наставникът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл пое пълната отговорност за унизителното
Коментари Харесай

Треньорът на Саутхемптън: Поемам вината, беше катастрофа

Наставникът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл пое цялостната отговорност за унизителното проваляне на отбора му с 0:9 вкъщи от Лестър.

Айозе Перес и Джейми Варди вкараха хеттрици, а Бен Чилуел, Юри Тиеманс и Джеймс Мадисън се разписаха по един път. Така Лестър записа най-голямата си победа в гостуващ конфликт в историята на британския футбол.

Хазенхютъл се извини публично и съобщи, че поема цялата отговорност за случилото се.

"Трябва да се извиня за това осъществяване, нося 100% отговорност за случилото се през днешния ден. Гордея се с почитателите, те останаха на стадиона до края на мача, не беше елементарно да се гледа този мач, само че те се оправиха добре и останаха до края. Трябва да се простим за случилото се и да се надигнем още веднъж. "

52-годишният треньор отличи многочислените неточности в отбраната, които неговият тим извърши.

"Сега не е моментът да се впускаме в детайлности, само че след аления картон всяка офанзива беше съвсем гол. Изобщо не се извинявам. Когато играеш по този начин, доста ясно, че ще получиш 9 гола. "

"Можете да го наречете отричане или беззащитност, наречете го както желаете. Резултатът приказва задоволително. Беше злополука ", приключи наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР