Наставникът на румънския ЧФР Клуж - Дан Петреску, коментира победата

...
Наставникът на румънския ЧФР Клуж - Дан Петреску, коментира победата
Коментари Харесай

Петреску доволен от своите: И двете полувремена играхме силно

Наставникът на румънския ЧФР Клуж - Дан Петреску, разяснява успеха на своя тим над ЦСКА с 2:0.

''На статичните положения сме мощни и те са доста значими в модерния футбол. И двете полувремена играхме мощно, играчите извършиха напътствията ми, макар че домакините имаха поддръжка от почитателите. Когато играеш вкъщи, има възторг. Има и качествени играчи в тима на ЦСКА. Трудно е да кажа кой е най-хубав, само че на мен ми хареса Георги Йомов”, разяснява Дан Петреску.

„ Имаше положителни моменти на игра Деак, само че съгласно мен не беше най-хубавият състезател при нас. От три години работим с него и имаше положителни осъществявания. В междинната линия играхме добре. Иту го отбелязахме, който е добър, въпреки да е млад. Бурдеану, в случай че не си беше тръгнал, щяхме да бъдем добре, а точно от това се опасявам в бъдеще. Рома е любимец в мача с нас, а останалите три тима ще се борят за второто място. Ще бъде още по-напрегнат мача с Университатя Крайова. Повечето от съдиите в Румъния играят против ЧФР Клуж. Имаме проблеми. Виждате и в Европа съдиите свирят едва, само че и нашите съдии в Румъния не свирят чудесно. Днешният арбитър беше съвършен. Обикновено свирят против нас. От две години страдаме от съдиите. Имам опит и като състезател, и като треньор, ощетени сме от реферите. В Румъния съдиите ме гонеха, а в Европа нямаше такова нещо'', оплака се Петреску.

''Миналата година 16 мача в Европа, в този момент са 5. Задължително ще направя промени в идващите ни мачове в шампионата. Играчите са ни възрастни и играем след два дни. Имаме пет мача в интервал от 12 дни, само че имаме играчи, с които ще ги сменим”, приключи тогавашният бек на Челси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР