Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра направи любопитно признание, след като

...
Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра направи любопитно признание, след като
Коментари Харесай

Любопитно: Треньорът на Ружомберок бил фен на Левски

Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра направи любопитно самопризнание, откакто съобщи, че преди време е бил почитател на "сините ". Треньорът на словаците добави, че Левски е много по-голям клуб от неговия, само че все пак неговият тим няма да се откаже да се бори със “сините” даже и след провалянето с 0:2 като хазаин.

“Идваме при един огромен тим. Навремето бях почитател на този клуб. Вярно, че загубихме, само че не би трябвало да униваме. Левски е много по-голям клуб от нашия, само че се случват и изненади ", призна Хаспра.

"Нямаме проблеми с контузени, тъй че ще бъдем с всички налични играчи. Най-важното е да играем интелигентно, да се опитаме да вкараме гол. Предимство е, че няма да има аудитория на стадиона, тъй като ние сме привикнали да играем пред малко хора, тъй че за нас това не е проблем ".

"Всеки би трябвало да даде всичко от себе си и по този начин ще се стремим да победим. Ще се опитаме да удържим Левски, а в това време да отбележим голове. Централният ни нападател ще играе финален мач за Ружомберок, тъй като по-късно ще премине в различен отбор”, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР