Наставникът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че няма нищо против

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че няма нищо против
Коментари Харесай

Моуриньо приветства възможно завръщане на Тоти в Рома

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо съобщи, че няма нищо срещу легендата Франческо Тоти да се завърне в клуба, в случай че тогавашният голмайстор изяви предпочитание да заеме някой от управителните постове в него.

“За мен няма проблем това да се случи. Франческо беше и постоянно ще бъде знак на Рома, без значение какво ще стане или какво той ще реши да прави в идващите няколко години ”, разяснява Моуриньо в изявление за “Гадзета дело спорт ”.

Специалния призна, че няма обичан трофей от многото, които е спечелил в треньорската си кариера и даде обещание да върне Рома към успехите. “За мен е невероятно да посоча обичан трофей. Всеки триумф е специфичен и всеки трофей има свое лично значение. Ще направя всичко по силите си да оказа помощ на Рома да печели още веднъж, тъй като моето предпочитание да надвивам в никакъв случай няма да изчезне ”, продължи той.

Моуриньо също по този начин направи параленост сред Рим и Милано поради идния конфликт с някогашния му тим Интер. “Милано е моторът на италианската стопанска система. Рим е политическият център, а също така можем да кажем, че е музей навън на италианската история. Късметлия съм, че имах опцията да бъда треньор и в двата града. Всеки стадион носи мощни и приятни мемоари ”, сподели още португалският експерт.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР