Наставникът на Рома Жозе Моуриньо похвали предстоящия съперник в Лига

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо похвали предстоящия съперник в Лига
Коментари Харесай

Дзаниоло ще се завърне срещу ХИК Хелзинки, потвърди Моуриньо

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо похвали идния противник в Лига Европа – ХИК Хелзинки, и удостовери, че възобновеният от травмата в рамото си Николо Дзаниоло ще играе в утрешното домакинство.

„ Треньорът на ХИК притегли вниманието ми. Харесвам този тим, проучвам и уча го от понеделник насам след мача ни с Емполи. Това е много проведен отбор, който има хубост в своята игра. Те изгубиха от Бетис, само че този резултат лъже. Това значи, че качеството на футбола на север се трансформира. Отборите им са добре проведени, техническото им равнище се е подобрило, а физика им постоянно е налице. Този мач е сложен. Хората може би си мислят, че ще е елементарен, само че това не е по този начин.

Да, Дзаниоло ще играе на следващия ден. Той прекара възобновяване си неспокойно. Искаше да се върне допустимо най-скоро и работеше старателно с лекарите и кондиционните треньори. Той желаеше да бъде разполагаем. Дзаниоло искаше да рискува още в понеделник против Емполи и да мога да разгадавам на него. Тогава взех решение да трансформира нещата след втория ни гол, само че на следващия ден той ще играе, макар че не знам дали ще издържи 90 минути. Убеден съм, че ще бъде на високо равнище. Той има огромна мотивация и е изцяло убеден, като играеше сносно преди травмата “, разяснява Моуриньо на днешната си конференция.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР