Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е получил феноменално предложение да

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е получил феноменално предложение да
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо мисли върху рекордна оферта

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е получил феноменално предложение да стане треньор в Саудитска Арабия, съгласно което ще му бъдат платени 120 млн. евро за интервал от две години, разкрива “Кориере дело Спорт ”. Ако одобри, това ще го направи най-скъпоплатения ментор в историята на футбола с заплащане от 60 млн. евро за интервал от 12 месеца. Не е доказано единствено дали става дума Специалния да поеме националния отбор на саудитите, или някой локален клуб като Ал-Насър или Ал-Хилал.

В момента най-вече пари годишно прибира старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне - 34 млн. евро, твърди “Екип ”.

60-годишният Моу има договор с Рома за още един сезон, само че самият той преди дни сподели, че “понякога договорите не са най-важното нещо ”.

Националният отбор на Саудитска Арабия е без селекционер след Мондиала в Катар, откакто Ерве Ренар напусна. Това беше и тимът, който нанесе единствената загуба на международния първенец Аржентина.
 Лео Меси е отхвърлил предлагането от Саудитска Арабия Лео Меси е отхвърлил предлагането от Саудитска Арабия
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР