Наставникът на Рома Еузебио ди Франческо призна, че италианският клуб

...
Наставникът на Рома Еузебио ди Франческо призна, че италианският клуб
Коментари Харесай

Ди Франческо призна за раздяла със Строотман

Наставникът на Рома Еузебио ди Франческо призна, че италианският клуб е пред разлъка с холандския полузащитник Кевин Строотман. Очаква се халфът на “джалоросите” да премине в състава на Олимпик Марсилия за сумата от 25 млн. евро. Все отново холандецът може да попадне в групата на " вълците " за идния дуел с Аталанта.

Guarda tutte le foto della seduta del sabato a Trigoria nella nostra gallery!

https://t.co/qC9o8cKaaY#ASRoma pic.twitter.com/0ByLvcTjR9
— AS Roma (@OfficialASRoma) 25 август 2018 година
“В момента се водят договаряния с Олимпик Марсилия за трансфер на Строотман. Днес ще се видя с него и ще решим дали ще попадне в групата за мача, тъй като въпросът е психически. За мен той може да бъде извикан за идния дуел с Аталанта. Кевин е значим футболист, както и всички останали. Не приказвам за титуляри. В Рома разполагаме с доста полузащитници. Искам всички да се усещат значими. Няма да укривам, че текат договаряния, само че решенията ги взимаме заедно”, стартира коментара си Ди Франческо.

#UltimOra #SerieA
Verso #RomaAtalanta
#DiFrancesco
" #Strootman? Viene prima la squadra. Sceglieremo insieme, abbiamo tanti centrocampisti. " #SkySport #SkySerieA
— Sky Sport (@SkySport) 26 август 2018 година
“Знаехме, че Хавиер Пасторе може да играе на крилото. Пробвах да го слага там в неделя и може да го направя още веднъж. Той е футболист, който има качества. Анте Чорич също е един от тези. Може да играе отляво и отдясно. Джъстин Клуйверт? Той се приспособява най-добре в ролята на дясно крило. За момента го виждам като заместител на Дженгиз Юндер. Притежава много разнообразни характерности. Атакува по-добре от дълбочина”, добави италианецът.

Strootman à l'OM, c'est du sérieux https://t.co/YVCPsmBppy #TeamOM #MercatOM pic.twitter.com/6OTksFLrVq
— RMC Sport (@RMCsport) 26 август 2018 година
“Браян Кристанте дойде от тим с доста положителни физически характерности. Искахме го доста мощно, тъй като може да играе както в центъра, по този начин и на крилото. Вярвам, че може да ни даде доста. Доволен съм от него и от това, което прави”, приключи наставникът на Рома. Серия А 2 кръг, понеделник 27 август  Рома 21:30предстои  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР