Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че отборът му

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Зидан: Ще търсим ранен гол срещу Байерн


Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че тимът му няма да пази преднината си в реванша с Байерн Мюнхен от полуфиналите на Шампионската лига на следващия ден вечер, за ще нападна от първата минута и ще търси ранен гол.

Испанският отбор завоюва първата среща в Германия с 2:1 и е доста покрай трети следващ край в конкуренцията, както и късмет да завоюва трофея за трети следващ път. "Важното за нас е да излезем на терена с мисъл за победа в мача. Имаме потребност от ранен гол и тъкмо това ще се опитаме да реализираме. Това е полуфинал, знаем какъв брой значим мач е и какво би трябвало да създадем. Няма потребност да променяме нищо. Ще бъдем съсредоточени и решителни. В първия мач се справихме добре и няма потребност да променяме доста неща", разяснява Зидан на днешната си конференция.

Френският експерт няма да може да разчита на титулярния си десен бек Дани Карвахал, като съгласно медиите в Испания на неговата позиция може да играе крилото Лукас Васкес, който се отличава със солидната си игра в предпазен проект. Офанзивният халф Иско и централният бранител Начо Фернандес също са под въпрос за дуела. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР