Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че никой не

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че никой не
Коментари Харесай

Зизу: Никой няма да ми отнеме желанието да работя здраво

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че никой не може да му отнеме желанието да работи крепко. Такъв коментар направи експертът по отношение на многото рецензии по адрес на клуба в последните месеци. Те са подбудени от по-колебливите изяви на тима в последно време.

„ Искаме да приключим добре елиминацията. Искаме да играем добре и да минем напред “, бяха първите думи на Зизу на конференцията преди реванша за Купата на Краля против Нумансия. „ Белите “ имат задатък от първата среща 3:0.

Зидан: Ясно ми е, че няма да иакарам 10 години в Реал Мадрид

„ Има доста мачове и аз се нуждая от всички свои играчи. Има хора, които си мислят, че някои футболисти са зле и би трябвало да бъдат извадени. За мен е значимо да има единение. Никой няма да напуща кораба. Вината е споделена, като аз нося най-голяма част от нея. Направихме две прелестни години. Сега е нужно да работим повече от всеки път “, разяснява Зизу.

С оглед отворения трансферен прозорец, Зидан бе запитан нуждае ли се от нови попълнения.

„ Аз нямам потребност от никого. Имам състав и в него мисля, че са тъкмо моите играчи. Този сезон имаме компликации. Ще проучваме нещата, в случай че има потребност от промени, ще ги създадем “, добави експертът.

Валдано: Зидан пристигна, с цел да поправя Бенитес, в този момент е нужно да поправи себе си

„ Не ме боли от рецензиите. Знаех и преди, че да си треньор е тежка работа. Не може постоянно да си добре. Никой няма да ми отнеме желанието да работя крепко “, разяснява още Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР