Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че има желание

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че има желание
Коментари Харесай

Зидан: Бих искал да остана в Реал и през следващия сезон


Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан показа, че има предпочитание да води отбора и през идващия сезон, само че призна, че е наясно, че ориста му зависи от резултатите на Кралския клуб до края на сезона.

Французинът се показа ужасно в първите си два сезона отпред на Реал, като завоюва два пъти Шампионската лига и веднъж купата в Ла Лига, само че актуалната акция е по-тежка за тима, който на процедура към този момент няма късмет да отбрани купата си в Испания. Мадридчани обаче не престават сполучливо битката за трети следващ трофей в Шампионската лига. "Да, бих желал да продължа да повеждам Реал. Тук ние подвластен от резултатите, постоянно е било по този начин и постоянно ще бъде. Такива са условията на този клуб и аз ги одобрявам. В Реал Мадрид съм от 18 години и знам по какъв начин този клуб действа. Аз върша това, което обичам, върша го с цялата си мощ и бих желал да продължа. Не усещам никаква умора", разяснява Зидан.

Треньорът на Реал отхвърли информациите за спор сред него и Иско, откакто испанският национал призна, че е отчаян от обстановката си на "Сантяго Бернабеу". "Той желае да играе повече, както всеки един състезател, само че аз мога да избера единствено 11, а разполагам с 25. Иско е състезател на Реал и ще остане такъв", сподели Зидан. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР