Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не спира да вдъхва

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не спира да вдъхва
Коментари Харесай

Зидан: Вярвам много в отбора си

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не стопира да вдъхва доверие на възпитаниците си. На постоянния брифинг преди турнирния мач с Леванте, експертът за прощален път показва оптимизма си и намерено съобщи, че има вяра доста тима си, макар компликациите, през които минава.

Известно е, че „ белите “ срещат компликации от началото на акцията. Те изостават от водача в класирането Барселона на 19 точки, като заемат четвъртото място в таблицата с 38 пункта. „ Лос бланкос “ обаче са и с мач по-малко. На Леванте Реал гостува на 3 февруари от 21.45 часа българско време.

„ Всеки мач има своята история и този (бел.ред. с Леванте) е значим за нас и ние сме подготвени. Тренирахме доста добре през седмицата и имаме религия в себе си “, стартира Зидан.

Бивш състезател на Барса: Зидан е образец за подражателство

„ Тук сме и сме дружно в един сложен миг. Виждам възпитаниците ми съсредоточени и целеустремени. Имахме доста сложни моменти. Може да се приказва, че имаме проблеми, само че аз имам вяра в моя тим, имам вяра му доста, а те ми отвръщат по същия метод “.

Запитан за това виждали Шампионската лига като вид, с цел да остане в отбора и идната година, Зизу изясни: „ Все ми е едно какво ще се случи следващата година. Тук съм, с цел да виждам ден за ден. Казват, че Ла Лига е решена, само че аз не съм на това мнение. Продължаваме да работим и ще продължим със същото предпочитание. Ще създадем всичко, с цел да вземем трите точки в идващия ни дуел “.

Зизу: Можем да спечелим Шампионската лига

Що се касае до положението на Кристиано Роналдо, който пропусна някои занимания на „ балета “ тази седмица. Зидан показа: „ Както постоянно желаеме доста от него, тъй като той е основен футболист. Доволен съм от това, което прави, без значение, че има сложни мигове. Нужно е да мислим положително. Не виждам в предишното “.

Зидан: Силите в Ла Лига са изравнени
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР