Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се притеснява, че

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се притеснява, че
Коментари Харесай

Зидан: Няма да е провал, ако не спечелим нищо през 2020 г.

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се тормози, че отборът му не реализира същите триумфи като тези от предходния му престой в клуба. Тогава славният французин донесе три трофеи от Шампионската лига и почитателите се надяват на нови триумфи.

“Няма да е неуспех, в случай че не спечелим нито един трофей. Провал би било, в случай че не се опитаме да го създадем, давайки всичко от себе си. Трябва да упражняваме крепко всеки ден”, съобщи Зидан през днешния ден.

През идната седмица на “белите” им следва присъединяване в шампионата за Суперкупата на Испания, който ще се организира по нов формат с четири участника. Те ще спорят за оценката в Джеда (Саудитска Арабия) сред 8 и 12 януари.

Преди това на следващия ден на отбора му следва посещение на Хетафе в Ла Лига, където Реал е втори зад Барселона.

“Истината е, че загубихме точки и по тази причина не сме на върха - добави Зизу. - Трудно е постоянно да бележиш, тъй като и противниците умеят да играят добър футбол. Най-важното е ние постоянно да се стараем да бележим. Засега можем да сме щастливи от това, което вършим. Но желаеме да се развиваме и ще се постараем да го създадем през 2020 г.”

Французинът не изключи опцията някои от футболистите, му които не играят задоволително, да изоставен през сегашния трансферен прозорец. Въпросът беше съответно за Браим Диас и Мариано Диас.

Зидан удостовери още, че Еден Азар сигурно няма да пътува за Близкия Изток идната седмица, защото продължава да е контузен. Надеждите са той да се оправи за по-късно.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР