Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има много добра статистика

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има много добра статистика
Коментари Харесай

Треньорът Зидан все още няма загуба на “Камп Ноу”

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има доста добра статистика в Ел Класико, откогато започва треньорската му кариера, припомнят мадридските издания.

“Марка” подчертава, че Зизу в никакъв случай не е губил на “Камп Ноу” като треньор на мадридчани. В пет мача като посетител на Барселона той има две победи и три равенства. В първия си сходен дуел, през сезон 2015/16, той победи с 2:1. На идващия сезон пък късен гол на Серхио Рамос донесе тъждество 1:1 в Каталуня. При визитата за Суперкупата на Испания през лятото на 2017 година пък “Кралския клуб” надви с 3:1. Последваха две ремита за Зидан на този стадион - 2:2 през май 2018 година и 0:0 в отсрочения мач през декември предходната година. Така той е наставникът на Реал с най-вече следващи срещи без загуба като посетител на Барселона, изпреварвайки Мигел Муньос, който беше спечелил четири следващи визити против този противник.

“Ас” пък акцентира обстоятелството, че французинът е единственият треньор на “Белия балет” от Бернд Шустер насам, който е с позитивен баланс в конфликтите си с Барселона. В девет срещи с каталунците като ментор Зидан има 4 победи, 3 равенства и 2 провали. Шустер пък завоюва и двата си мача против “блаугранас” през сезон 2007/08. След това обаче всеки всред Хуанде Рамос, Мануел Пелегрини, Жозе Моуриньо, Карло Анчелоти, Рафаел Бенитес, Юлен Лопетеги и Сантиаго Солари е с негативен баланс против огромния противник на мадридчани. Ла Лига 7 кръг, събота 24 октомври  Барселона 17:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР