Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е определил двете основни

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е определил двете основни
Коментари Харесай

Зидан вече е посочил двете си най-големи трансферни цели, те са от Премиър лийг

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е определил двете съществени трансферни цели, върху чието привличане управлението на клуба би трябвало да концентрира напъните си през идното лято. Според AS това са огромната звезда на Челси Еден Азар и халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Изданието прецизира, че в началото най-голямото предпочитание на Зизу е бил нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. От " Парк де Пренс " обаче изрично отхвърлят да се разделят със международния първенеца през това лято, тъй че " белите " считат, че ще има по-големи шансове за това през лятото на 2020-а.

Ситуацията с Еден Азар на пръв взор наподобява по-удобна за Реал, защото договорът на белгиеца с Челси изтича след една година. Тъй като той няма да възобнови договора си, то лондончани ще би трябвало да се съгласят да го продадат на допустима цена, тъй като другояче рискуват да да го изгубят съвсем без пари. Проблемът би пристигнал от трансферното ембарго, наложено върху британския клуб. Заради това от " Бернабеу " чакат финалното решение по проблема дали Челси ще успее да замрази глобата за това лято. Подобен процес би улеснил още повече прехвърлянето на Азар.

Ще се отнася до Погба, то Манчестър Юнайтед не желае да се разделя с французина, който сподели същинските си качества след идването на Оле Гунар Солскяер. Наскоро Погба съобщи, че за всеки би било фантазия на играе в Реал под управлението на Зинедин Зидан. Вчера Солскяер увери, че Погба се усеща благополучен на " Олд Трафорд " и не желае да напуща. Други информации обаче гласят, че Мино Райола към този момент договаря с Реал. Ако Погба реши да натисне клуба за трансфер, то в офертата за него могат да бъдат включени Гарет Бейл или Тони Кроос, което може да направи предлагането по-примамливо за Манчестър Юнайтед, прибавя AS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР