Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния мач

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Aнчелоти: Ще запазим играчите, които са уморени

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва преди утрешния мач на отбора си против градския противник Хетафе.

" Справяме се сносно с натоварения цикъл. Имаме въпросителни за някои играчи, които получиха удари в мача против Манчестър Сити и не упражняваха - Бензема, Алаба, Родриго. Себайос и Менди се завърнаха и могат да играят на следващия ден. Отборът е добре и е стимулиран да завоюва ", стартира той.

Италианецът се върна още веднъж и към миналата среща от Шампионската лига с " жителите ": " Мачът от вторник не е тематиката, която ни занимава през днешния ден, само че това беше мач, който имаше доста аспекти. С взор към отбранителния аспект и в нападателен проект бяхме положителни. Фокусът ни е върху утрешния мач ".

Анчелоти внесе още изясненост към играчите, които ще употребява в мача с Хетафе. " Куртоа ще играе на следващия ден... и Винисиус също, не знам дали ще играе през цялото време, само че ще вземе присъединяване. Разбира се, би трябвало да взема всичко под внимание. Утрешният мач изисква доста от нас против тим, който се бори да не изпадне. Имаме потребност от прохлада и сила. Мачовете изискват да играем по най-хубавия метод, на който сме способни... и да ги спечелим. Един добър мач на следващия ден те държи в добра динамичност ".

Наставникът на Кралския клуб разяснява и дали ще има доста ротации в отбора му и дали играчите ще се пазят за реванша против Манчестър Сити: " Не, не бих го схванал. Има доста тимове, които си избират мачовете... Това не е нашият случай. Искам да запазя играчите, които са изтощени, само че тези, които са добре, ще излязат на терена. Утрешният ни противник ще бъде доста конкурентен. Не мога да ви дам единайсеторката в този момент, тъй като не желая да давам преимущество на моя другар Бордалас (б.ред. - треньорът на Хетафе) ", сподели още Анчелоти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР