Наставникът на пловдивския Локомотив Бруно Акрапович направи интересно предложение на

...
Наставникът на пловдивския Локомотив Бруно Акрапович направи интересно предложение на
Коментари Харесай

Акрапович: Дайте ми Левски и три бона за заплати и отборът ще експлодира

Наставникът на пловдивския Локомотив Бруно Акрапович направи забавно предложение на Левски. Босненският експерт приказва пред " Канал 3 " във връзка финансовата рецесия налегнала " сините " и неналичието на пари за прехвърляния и заплати за нови попълнения.

" Левски си е Левски. Дайте ми Левски и три хиляди лв. за заплати и тимът ще експлодира. Всичко е до предпочитание. Ако върнеш почитателите и има бомбастична атмосфера, както желая да направя в този момент в Локомотив, всичко е допустимо. Аз започнах в Пловдив, тъкмо по този метод. Не желаех да плащаме огромни заплати и пари на мениджъри. Ако тръгнат по тази посока, Левски отново ще бъде този Левски, който би трябвало да бъде. Това е един тим, който постоянно ще го има и се надявам нещата там да се оправят по скоро ", съобщи Акрапович.

" Ето на телефона имам доста оферти за играчи, които желаят да дойдат. Само би трябвало деликатно да ги избереш. Футболът отива към атлетика и би трябвало да се търсят атлетични играча. Още повече пък към Левски, който е бранд и притегля внимание. За мен е наложително играчът да мине проби, тъй като е значимо освен качествата, които има, само че и характерът му. Чувствам се доста добре в Пловдив. Тук хората живеят за клуба. Мисля единствено за Локомотив и желая още дълго да остана в клуба ", добави още той.

" Всяка премия е хубава, дава ти тласък за бъдещи триумфи. Слагам ги във витрината и ги демонстрирам на децата. Половината ми тим беше под карантина и ни затрудни в последните мачове. Бях дал на играчите да тичат до момента в който бяха в изолираност, майтапя се! Имаха проект и караха колела у дома. Надявам се да играем добре във финала за Суперкупата. Най-важният мач е постоянно идващият. Няма значение дали играем против Марица, Ботев или Лудогорец ", сподели треньорът на " черно-белите ".

" Оферти има към нашите играчи. Но когато чуят какъв брой желаеме се отхвърлят. Играчите демонстрираха съществени качествата и няма по какъв начин да ги продадем за дребна сума. По-добре да останат и да вдигнат още цената си. Нужни са ни още играчи с цел да увеличим ширината на тима. Вратарският пост ни е най-стабилен. Когато виждаш по какъв начин единия излиза и пожелае триумф на другия това демонстрира, че атмосферата в тима е на доста високо равнище. Целта постоянно ни е да играем прекрасен футбол. Смених системата с цел да играем офанзивно и да радваме хората. В един мач всичко е допустимо. Миналата година против Страсбург показахме, че сме равностойни, а те са тим с голям бюджет. Не се плашим от никого, имаме мощни играчи, играем добър футбол и чакаме жребия ", съобщи Акрапович.

" Христо Крушарски не слага цели. Той постоянно приказва с оптимизъм. Повечето хора мисля, че нещата, които приказва не могат да се случат, само че ние му имаме вяра. Не ми е цел да затварям устата на критиците. Нека има рецензия, само че да бъде градивна. Аз се изучавам от тях и ставам по-добър. Няма по какъв начин да съм физкултурник. Всяка подготовка се употребява топка. Играем добър футбол и работата ми се демонстрира на терена. Берое и Славия демонстрират положителни неща има и още тимове, който ще се борят за първата шестица ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР