Наставникът на Пирин Милен Радуканов отдаде поражението във Велико Търново

...
Наставникът на Пирин Милен Радуканов отдаде поражението във Велико Търново
Коментари Харесай

Радуканов: Тези момчета са моите герои

Наставникът на Пирин Милен Радуканов отдаде провалянето във Велико Търново от Етър на обикновените неточности при двата гола за "болярите ". Въпреки всичко, той е удовлетворен от характера, който неговите момчета демонстрираха.

"Допуснахме обикновени неточности в отбрана за следващ път, само че се пазиме 11 индивида и не можем да виним някого. Не трябваше да ги позволяваме. Имахме своите благоприятни условия, благодаря на почитателите ", съобщи Радуканов пред DIEMA SPORT и продължи с разбора.

"Знаем, че имаме проблем в играта, когато загубим топката, приказваме непрекъснато какво би трябвало да вършим, само че се получават неточности. Второто полувреме проявихме темперамент, говорихме, че би трябвало да имаме самообладание и да вършим това, което упражняваме. Радвам се, че вкарахме и не допуснахме повече от това, преди почивката. "

"Казал съм на момчетата, че са моите герои, както и да приключи тази авантюра. Те са със скромни благоприятни условия, само че с големи сърца. Гордея се с тях ", показа още Радуканов и се оплака от дребната си група..

"Надявам се да събра играчи, само че ще е мъчно. Анти Рения също с контузия, Ради Кирилов също. Проблемите ни налегнаха, не е обикновено да имаш 13-14 професионални футболисти, а другото да са юноши. Ние, за жалост, би трябвало да хвърляме младите. Радвам се, че Стефанов влезе по този начин мощно. "

"Ще решим през седмицата каква ще е тактиката ни в реванша. Зависи и от положението на играчите, въртя ги непрекъснато. Те играят на каквато и позиция да ги сложа. Ще създадем всичко допустимо, с цел да излезем спечелили в този дуел ", приключи Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР