Наставникът на Пирин Милен Радуканов беше крайно недоволен от представянето

...
Наставникът на Пирин Милен Радуканов беше крайно недоволен от представянето
Коментари Харесай

Радуканов: Трудно ще ни е, не чакайте чудеса от нас

Наставникът на Пирин Милен Радуканов беше извънредно неудовлетворен от представянето на играчите си в мача с Локомотив Пловдив, изключително през първото полувреме. Според него, "орлетата " са изпитвали прекомерно огромно почитание към противника, което за него е необяснимо.

"Ако Пирин измъкваше всички мачове, нямаше да сме тук несъмнено. Необяснимо за мен първото полувреме им подарявахме топката Със боязън и без самочувствие няма по какъв начин да се играе. Колективна неточност при гола, след почивката тръгнахме да изравняваме, само че ни беше мъчно да вкараме, което си ни остава проблем. "

"Днес не бяхме в най-хубавата си светлина, мъчно ще ни е и отсега нататък. Тримата съществени футболисти, които ни напуснаха, оказаха своето въздействие. Но ни остава единствено да работим и няма какво друго да сторим ", съобщи Радуканов пред DIEMA SPORT и посочи неналичието на санкции Антон Костадинов.

"Не знам за какво дадохме такова огромно почитание на Локомотив Пловдив. Най-слабото ни полувреме в цялата подготовка. Много ни липсва Антон Костадинов, когато го няма него, нямаме експанзия. Оставихме Локомотив да разиграва топката, само че очевидно това е поради първия мач. Не знам от къде пристигна това терзание ", добави Радуканов.

Според него, тази пролет не могат да се чакат огромни чудеса от тима му, тъй като беше изоставен от трима съществени футболисти, а на техните места не пристигнаха толкоз качествени заместници.

"План Б е доста сложен, доста ще ни е мъчно. Много добре се включиха новите момчета, нямаме опция да взимаме други футболисти. Чудеса от нас и някаква страшна класа не могат да се изискват. През тази пролет ще се стараем да измъкваме точките, нямаме класа да се надиграваме. Ще търсим обаче някакви резултати ", показа още треньорът.

Той разкри още, че финансовите разтърсвания от зимата към този момент са минали и остават за доплащане единствено дребна част от бонусите, само че има обещания за покриването и на тези отговорности. Бюджетът обаче е фрапантно понижен.

"Всичко беше изплатено от управлението, получихме и част от наградите, стана единствено малко да се доизплати от
бонусите. Но лимитираният бюджет ни пречи да вземем качествени играчи. Всичко от нас ще е на борба и разпределяне. Намалихме фрапантно бюджета от предходната година и ще се борим ", приключи Радуканов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР