Наставникът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни похвали футболистите си за

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни похвали футболистите си за
Коментари Харесай

Уорън Фийни: На никой нищо не му е гарантирано, не трябва да се оправдаваме с коронавируса

Наставникът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни похвали футболистите си за проявения темперамент и успеха с 2:1 като посетител на Локомотив (Горна Оряховица), само че не е удовлетворен от метода, по който неговите играчи започнаха втората част. Също по този начин експертът е безапелационен, че няма да се оправдава с ковид за резултатите на неговия отбор, макар че точно заради тази причина не може да употребява част от главните си състезатели.

“Доста отчаян съм от метода, по който започнахме второто полувреме. Но показахме темперамент, откакто те се върнаха в дуела. Имаме много нови играчи. Имаме защо да играем и бяхме сигурни, че тези момчета могат да завоюват през днешния ден. Демонстрирахме темперамент и е най-важно, че взехме трите точки. Не би трябвало да се оправдаваме с ковид. Нещата в целия свят са по този начин. Имаме положителни играчи. Важното е да запазим останалите здрави.

Исках да запазим суха мрежа основно поради момчетата. Обичам да резервирам мрежата си суха, само че най-важни са трите точки. Трябва да бъдем съсредоточени.

На никой нищо не му е обезпечено. Не желая да приказвам за другите тимове. Фокусиран съм единствено за протичащото се в Пирин. Първенството не е спринт, а маратон. Предстои ни много работа. Наслаждавам се на интервала си в Пирин”, сподели Фийни след първата победа на Пирин надалеч от Благоевград. Втора лига 7 кръг, понеделник 21 септември  Локомотив (Горна Оряховица) 1:2краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР