Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов посвети победата на орлетата

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов посвети победата на орлетата
Коментари Харесай

Радуканов: Победата е за всички жени, свързани с Пирин! Срещу ЦСКА излизаме за удоволствие

Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов посвети успеха на " орлетата " над Дунав на всички дами, свързани с клуба. Ето какво сподели щастливият експерт:

" Поздравявам всички дами в България и най-много тези, които са свързани с Пирин. Тази победа е за тях. Поздравявам и дамите в моето семейство. Всеки мач влизаме мъчно, не знам за какво. Обяснявам им на футболистите, че няма да се свърши светът, само че не става. Напрежението им идва допълнително, от дефицита на точки евентуално. Второто полувреме създадохме много положения, можехме да вкараме и още.

Поздравявам Ради Кирилов за гола, този гол е доста значим за него - натрупа му се отрицателна сила, всички чакаха да вкара този гол и той го вкара. Ради има бъдеще - в националния тим и в чужбина, сигурен съм в това. Противникът играе толкоз, колкото му разрешаваш. Не знам дали ще мога да употребявам Антон Костадинов и Георги Георгиев против ЦСКА. Това е неприятно, тъй като нямаме дълга пейка. Следващият мач е за наслаждение, против водачите постоянно е за наслаждение. Ще се опитаме да им се противопоставим. Разбира се, ще ни попречат травмите и умората. Ще се надяваме на добър резултат ", сподели Радуканов след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР