Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев поздрави футболистите си след

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев поздрави футболистите си след
Коментари Харесай

Христо Янев: Горд съм с момчетата в отбора

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев поздрави футболистите си след днешното тъждество 1:1 с отбора на Арда (Кърджали).

„ Доволен съм от точката. Всяка една е значима за нас. Поздравявам футболистите за метода, по който се борят. Горд съм, че съм им треньор. До момента, в който съдиите взеха решение, че би трябвало да гледат обстановката за дузпата, Арда нямаше нещо, с което да ни затруднят. Изчаквахме благоприятни условия, които знаехме, че ще ни се открият. Знам доста добре качествата на Преслав. Трябваше да жертвам него за сметка на това тимът да има сигурност в средата на терена. Ще създадем всичко допустимо да запазим статута си. Опитвам се да бъда задоволително търпелив към хората, които водят мачовете. Гледайки обстановките за картони, някои от тях нямаше смисъл да бъдат дадени. Нормално е да има чисто футболни конфликти. Стремим се да играем футбол. Не работя умерено, само че работя с огромно предпочитание. Надявам се хората, които приказват пред нас, да държат на думите си. Ситуацията е нетипична за футболен тим “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР