Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира Аталанта, който

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира Аталанта, който
Коментари Харесай

Тухел: Аталанта е много вълнуващ за гледане отбор

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел разяснява Аталанта, който е противник на отбора в четвъртфиналите на Шампионската лига.

“Всички тимове, останали в шампионата, имат качествата да завоюват трофея. Има единствено три мача, които да бъдат изиграни, като ще се надигнем против Аталанта в индивидуален конфликт. За 90 минути всичко е допустимо. Аталанта е доста трогателен за гледане тим, доста са мощни в офанзива. Всеки път играят с задачата да вкарат доста голове и във всяка част от терена играят един против един. Това е в действителност доста трогателен метод на игра и доста се любувам да ги виждам. Нашето предизвикателство е да се подтготвим за това по сериозен метод. Ще бъде доста оспорван и сложен мач, само че ние ще играем за успеха.
Le coach Thomas Tuchel est revenu sur le tirage au sort du tournoi final de la @ChampionsLeague!
— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) July 10, 2020 Най-важното е да се подгонвим за двата домашни финала. Най-добрата подготовка ще е да пристигнем в Португалия с двата трофея. Сега би трябвало да мислим единствено за мача против Сент Етиен, а по-късно за този против Лион преди да мислим за четвъртфинала против Аталанта. Това са трите етапа”, съобщи Тухел пред клубната телевизия.
@tsilva3: « C'est la @ChampionsLeague et chaque équipe aura mérité d’être en quarts de finale.

Ce sera un match ouvert parce que c'est une équipe qui joue bien au ballon, et nous aussi. »
— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) July 10, 2020 “Това е Шампионската лига и всеки тим е заслужил достигането си до 1/4-финалите. Аталанта е тим, който предизвиква доста проблеми на своите съперници. Тримата им нападатели са доста бързи и ще бъде мъчно. Мачът ще е отворен, защото те играят добър футбол, както и ние. Мисля, че тимът, оползотворил своите шансове, ще бъде този, който ще победи. Първо ще мислим за нашите контроли. Ако успеем да се подготвим добре, тогава ще можем да достигнем високо равнище, тъй като имаме играчи на такова ниво. Ще би трябвало да работим и да се подготвим добре преди изиграването на двата финала за купите, които са доста значими. Съставът е наясно с това”, добави капитанът на отбора Тиаго Силва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР