Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино сподели, че няма

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино сподели, че няма
Коментари Харесай

Почетино: Не знам какво е решил Мбапе

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино показа, че няма визия къде ще играе през идващия сезон. “Не знам какво решение е взел. Това е нещо персонално за Килиан и клуба. Има доста клюки, само че играчът е този, който ще приказва по този въпрос. Ние не знаем нищо и чакаме да забележим какво ще се случи ”, сподели аржентинецът.

“Надявам се да е тук още доста години, само че не мога да неистина. Не знам какво ще се случи. Ние имаме контракти за една година и евентуално ще бъдем тук идващия сезон. Надявам се на следващия ден да се насладим на това да отпразнуваме десетата купа на клуба ”, добави той.

PSG. Pochettino confesse qu’il « ne connaît pas » la décision de Mbappé
— Ouest-France (@OuestFrance)
Според последните информации има сделка и с, и с. Френски медии настояват, че той ще разгласи решението си в неделя в директно предаване по френска теливизия в жанр Леброн Джеймс. Баскетболната звезда разгласи прекосяването си в Маями Хийт през 2012 година в особено телевизионно предаване.

Утре ПСЖ ще изиграе последния си мач за сезона и ще отпразнува спечелването на купата. “Надявам се, че най-хубавото следва. Мисля, че всички в ПСЖ желаят да завоюват Шампионската лига. Това се е трансформирало във фикс концепция за клуба и се надявам да я спечелим. Един интервал от второто полувреме в Мадрид сътвори доста въпроси и страсти, които не можехме да направляваме последните месеци. Въпреки това играчите заслужават да бъдат поздравени, тъй като демонстрираха, че могат да се вдигнат и да завършат сезона. Десета купа не е малко достижение и е значима в клубната история ”, разяснява Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР