Наставникът на остана доволен от представянето на своите играчи в

...
Наставникът на остана доволен от представянето на своите играчи в
Коментари Харесай

Пиоли: Не сме марсианци, но знаем какъв е нашият път

Наставникът на остана удовлетворен от представянето на своите играчи в днешната победа с 2:0 над.

“Ние сме тим и сме по-силни, когато сме всички дружно. Ние сме отбор даже когато липсват някои играчи. Не сме марсианци, може и да позволяваме неточности, само че знаем какви са нашите път и развиване. Трудностите ни оказват помощ да израстваме. Опонентите ни са тежки. Това беше провокационен мач против тим, който постоянно ни е създавал проблеми. Този път обаче не страдахме толкоз, колкото в предходните ни дуели с него. Изиграхме добър мач на терен, който не беше в съвършено положение. Отвреме в точния момент променяхме позициите си, само че идентичността ни си остана една и съща.

Сега ни следва доста сложен дуел против, който обаче ще е и подтикващ. Горди сме, че разполагаме с млад състав, само че чакаме неизменност и неща, които не са лесни. Знаем нашите мощни и слаби страни. Работим върху това да подобрим нашето качество и да решим някои от проблемите, които имаме. Гледаме на себе си по този начин, както постоянно сме го правили. Наясно сме с нашите качества и знаем, че сезонът е дълъг и сложен. е тарторът на този колектив. Той знаеше какъв брой е сложен този мач. Ние бяхме сигурни, че ще пристигна и той съблюдава своята дума. Видяхме го на анализа преди мача. Той незабавно попита по какъв начин се усеща тимът. Всички го посрещнаха с наслада. Той ни оказа помощ и даде на момчетата препоръки по този начин, както вършат огромните първенци.

Понякога е потребно да играеш на всеки три дни. Нямаме време за самосъжаления. Запазихме салдото както след успехите, по този начин и след загубите. Именно след победа ти би трябвало да анализираш къде нещата не са наред. Имаме си еднаквост и това е прелестно, тъй като момчетата имат вяра в това, което вършат. Ние проучваме мачовете и по-късно се приготвяме за идващия. Вярвам, че представянето на играчите дефинира йерархията в тима. ни даде разнообразни характерности, от които се нуждаем. Разполагаме и с, който се върна от травма и ни оказва помощ. реагира като експерт, само че в никакъв случай не са му липсвали почитание и професионализъм. В момента имам трима титуляри в защита”, разяснява Пиоли след дуела. Серия А 26 кръг, неделя 7 март  Верона 0:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР