Наставникът на обяви, че иска тимът му да играе срещу

...
Наставникът на обяви, че иска тимът му да играе срещу
Коментари Харесай

Белчев каза как ще бие Клуж, обяви титулярния състав на румънците и заяви: Притеснен съм

Наставникът на разгласи, че желае отборът му да играе против Клуж, по този начин както се показа против БАТЕ и. Специалистът добави, че алените би трябвало да са компактни и дисциплинирани, с цел да имат късмет за триумф.

Белчев разгласи и състава на Клуж, който съгласно него ще излезе на стадион “Васил Левски” в четвъртък, демонстрирайки, че познава добре първия съперник на ЦСКА-София в групите на Лига Европа.

Треньорът на алените призна, че е обезпокоен от представянето на тима в българското състезание, само че добави, че ще се гонят положителни резултати и в трите съревнования, които вземат участие - шампионат, купа на България и Лига Европа.

“Надявам се да изглеждаме по метода, по който изглеждахме против БАТЕ и Базел. Да бъдем дисциплинирани и компактни. Да се възползваме от нашите мощни страни и от слабите на съперника. Трябва да изглеждаме по друг метод в съпоставяне против. Трябва да бъдем дисциплинирани и компактни. Всеки да извършва отговорностите си добре.

Клуж е един от солидните тимове. Много постоянно играе в групите на ЛЕ и ШЛ. Техните мощни страни са скоростта в предни позиции и положителни изпълители при статични положения. Ако им оставим пространства, сигурно ще имаме неприятности.

Нашият тимът е квалифициран добре. Виждате след мачовете в ЛЕ, че не отпадаме физически, до последно търсим успеха. В някои мачове вкарваме голове в последните минути. Където има опция, ще вършим протации. Не се отхвърляме от трите фронта - Купата, шампионата и Лига Европа. Играчите би трябвало да излизат и да демонстрират най-хубавото. Това е.

Групата е доста тежка. е любимец, Клуж и са солидни и уравновесени тимове. Но ние имаме нашите шансове. Знаем си мощните и слабите страни. Ще се опитаме да покажем положително лице и в случай че има опция, ще излезем от групата.

Знаем състава на Клуж. Трима бранители са сигурни. Ако Бурка е здрав, той ще е четвъртият. В средата на терена ще има ротация поради продажбата на Бордеану. Запознах футболистите с една част от играта им, на следващия ден ще ги срещна с друга. Рондон, Чипчиу и хърватския централен нападател ще са в предни позиции.

Трябва да накараме съперника да се събразява с нас”, сподели Белчев, след което разяснява представянето на ЦСКА-София в шампионата.

“Разбира се, че ме тормози. Всеки един резултат, който не е добър, ме тормози. Вътрешното състезание - дали пропущаме, дали не сме съсредоточени в отбрана - виновността е на целия тим. Но при всички положения ме тормози.

Не мисля, че има подценяване във вътрешното състезание. Пропускаме положения и проспиваме моменти в отбрана. Но доста малко ни би трябвало да създадем тази крачка да се върнем на победния път”, добави Стамен Белчев. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР