Наставникът на Ница Патрик Виейра изрази признателност към бившия си

...
Наставникът на Ница Патрик Виейра изрази признателност към бившия си
Коментари Харесай

Виейра: Ако някой ден поема Арсенал, ще заведа Венгер на вечеря

Наставникът на Ница Патрик Виейра изрази благодарност към някогашния си управител в Арсенал Арсен Венгер, който неотдавна го похвали и съобщи, че някой ден французинът ще поеме и “артилеристите”.

“Наистина съм фаворизиран, че работих под управлението на Арсен, като неговите думи са огромно хвалебствие. Ако някой ден повеждам Арсенал, ще го заведа на вечеря и ще платя сметката! Не го сподели, с цел да ме сложи напрегнат. Просто е прелестно, че индивидът, прекарал над 20 години там, счита, че имам качествата да повеждам огромен клуб като Арсенал. Още в Манчестър Сити имах ясна визия за моята последваща стъпка. Да мина от Сити в Ню Йорк в МЛС и по-късно да се върна във френското състезание, беше вярното решение.
" If I manage Arsenal one day I will take him for dinner and I will pay the bill!

- Patrick Vieira on Arsene Wenger. pic.twitter.com/Hhu4dyaGFV
— DailyAFC™ (@DailyAFC) May 27, 2019 Имам ясна визия какво желая да реализира и ще се опитам да взема вярното решение, с цел да стигна до върха. Не желая да бързам до там, само че бих желал някой ден да съм ментор на някой от тимовете, за които играх в Италия или Англия. Когато има такова вълнуващо състезание като британското, постоянно искаш да си забъркан. Но не дефинирам прецизен миг във времето за това, тъй като работата ми ще реши дали го заслужавам или не. Това ще дефинира дали заслужавам сходна работа”, съобщи Виейра пред Press Association Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР