Наставникът на Нефтохимик Диян Петков си пожела след зрелищното домакинско

...
Наставникът на Нефтохимик Диян Петков си пожела след зрелищното домакинско
Коментари Харесай

Диян Петков: Дано тази година Локомотив влезе в “А” група, а догодина - ние

Наставникът на Нефтохимик Диян Петков си пожела след зрелищното домакинско тъждество (3:3) против Локомотив (София) тази година столичните железничари да влязат в efbet Лига, а следващата година - шейховете.

“Когато има голове, постоянно е хубаво. Изпаравихме се против един от най-хубавите тимове в групата, и те го демонстрираха. Показахме го и ние. Все отново взехме точка. Можеше да спечелим, само че можеше и да загубим.

Дузпата, която ни вкараха, малко ни пречупи. После Локомотив бе по-добре физически, тъй като имахме двама индивида на по една подготовка.

Не се затваряме, опитваме се да играем футбол. Поради тази причина вкарваме доста, само че и доста получаваме. Хората през днешния ден бяха удовлетворени, изпратиха ни с овации. Пожелавам на Локомотив да влезе в “А” група, тъй като там му е мястото.

Мачът беше много добър. Ако бях фен, щях да се насладя на футбола, само че съм треньор и не мога да го направя. Пожелавам тази година Локомотив да влезе, а следващата година - ние”, сподели треньорът на Нефтохимик. Втора лига 16 кръг, неделя 24 ноември  Нефтохимик 3:3краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР