Наставникът на Ювентус - Маурицио Сари не бе изобщо доволен

...
Наставникът на Ювентус - Маурицио Сари не бе изобщо доволен
Коментари Харесай

Сари: Поставихме Наполи в ситуация, в която да ни победи с минимални усилия

Наставникът на Ювентус - Маурицио Сари не бе въобще удовлетворен от играчите си след загубата от Наполи с 1:2. Той показа, че това е бил неприятен мач за неговия тим, който с играта си е направил по този начин, че противникът да завоюва с минимални старания.

“Бяхме пасивни през целия мач. Играхме в постепенно движение с доста подавания и огромно разстояние сред обособените линии, извънредно безинтересно. Това бе неприятен мач, тъй като подходихме с неверната настройка, което се трансферира и върху цялото ни показване. Няма по какъв начин това да е Ювентус. Поставихме Наполи в обстановка, в която да ни победи с минимални старания. Винаги закъснявахме в единоборствата, все едно играехме на занимателен каданс. Нищо не се получаваше в играта ни”, призна Сари.

„ Старата госпожа “ съвсем нямаше положения за гол, макар че игра с Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала в офанзива.

“Избрах това трио, тъй като всички изглеждаха в добра форма. Халфовата линия също изглеждаше подготвена да ги поддържа. Но не желая да диря самостоятелна виновност за тази загуба. Целият тим игра зле”, съобщи Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР