Наставникът на Левски Лукойл `- Константин Папазов сподели очакванията си

...
Наставникът на Левски Лукойл `- Константин Папазов сподели очакванията си
Коментари Харесай

Папазов предвижда положтелна промяна в българския баскетбол след кризата

Наставникът на Левски Лукойл `- Константин Папазов показа упованията си за положението на спорта, откакто пандемията с ковид отмине и по какъв начин това би се отразило на баскетбола в България.

"Колкото и да виждам с розови очила, нещата в действителност са съществени. Генерално на международния спорт всичко това ще се отрази доста тежко. При нас, в ужаса на останалото, шокът тук ще е по-малък, няма такива тв права, рекламодатели. Какво значение има кой ще е първи, в случай че можеш да направиш нещо в името на баскетбола - да вземем за пример да се играе единствено с българи. Ние може да нямаме воля да вземем такова решение, а в този момент вероятно това би се случило по други аргументи. Чужденците са всекидневието на баскетбола, само че в случай че не могат да дойдат...Нивото ще падне, само че пък ще има други плюсове. Ще има български деца. Никой не може да каже изрично кое е най-правилното. Преди 3 години персонално господин Валентин Златев предложи година без чужденци, което звучеше необикновено. Никой не го поддържа - 7-2 гласа. Да, няма задоволително български играчи, само че ще ги отгледаме. Не може непосредствено да се отхвълят нещата, " сподели Тити Папазов пред ТВ1.

Преди 2 дни със заповед на спортния министър - Красен Кралев стана ясно, че спорт в България няма да има най-малко до 13 май.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР