Наставникът на националния отбор на Уелс и бивш играч на

...
Наставникът на националния отбор на Уелс и бивш играч на
Коментари Харесай

Гигс: Това беше най-доброто представяне от Юнайтед в последните години

Наставникът на националния тим на Уелс и някогашен състезател на Манчестър Юнайтед похвали „ алените дяволи “ за успеха над Манчестър Сити с 2:1 в събота вечер. Той оприличи представянето на играчите като едно от най-хубавите, които е виждал в последните години. Уелсецът има вяра, че тима има потребност от Пол Погба, в случай че желае да направи идната стъпка в израстването си.

„ Във всички огромни мачове се нуждаят от тази централизация. Играчите играеха добре и отбранителен проект, и когато печелиха топката прекосяваха напред, докосването беше положително и тогава създаваха огромни проблеми на Сити. Мисля, че всички знаем върха на Юнайтед против огромните тимове “, показа уелсецът.

„ Трябва да върнат Пол Погба - той е този, който може да отключи вратата. Накарайте го да играе добре и поредно, това е идната стъпка. Отборите от по-долните позиции затрудняват тима, само че би трябвало да са търпеливи, това е идната стъпка в този момент. Но това беше фантастично показване, най-хубавото показване, което съм виждал в последните години от Юнайтед “, съобщи още Гигс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР