Наставникът на националния отбор на България Ясен Петров даде пресконференция

...
Наставникът на националния отбор на България Ясен Петров даде пресконференция
Коментари Харесай

Ясен Петров: Всеки ден навлизаме все по-добре в главите на националите

Наставникът на националния тим на България Ясен Петров даде конференция преди утрешната контролна среща с Русия. Пловдивският експерт изиска от " лъвовете " темперамент против командата на Станислав Черчесов.

" Мисля, че се познаваме добре. Не желая в този момент да разгадавам всичко, което знаем за Русия - задоволително първокласен състав. Срещаме един доста сериозен съперник, подхождаме с почитание към него, води ги един сериозен треньор. Това е следващото предизвикателство пред нас, почитание и почит към Русия. От нас се желае да покажем темперамент. Нормално е когато играеш с такива съперници адреналинът да е високо, само че в случай че сме обезпокоени, няма да можем да покажем качествата си. Футболът би трябвало да се играе с въодушевление, без значение против кой играеш. Утре допускам ще има фенове, стадионът е прелестен, уповавам се да зарадваме всички, които гледат мача.

Всичко е почитание, доверие и почтеност. Най-важното е тази формула е сред треньора и играчите да е налице. Трябва футболистите да идват с въодушевление в националния тим. Не на последно място би трябвало да има добра връзка, непрестанно споделяме с играчите.

Този тим не е мой, той е на България. Тук сме да оказваме помощ на футболистите, аз и моят екип, само че тимът е на България! Да, всеки ден навлизаме все по-добре в техните глави, от позиция на хрумвания, въодушевление. Тук сме да създадем добър колектив, да радваме хората в България, това ни е задачата. Дано ни се осъществен фантазиите!

При всички състояние ще има ротации. Играем против доста мощни тимове, което е добре, тъй като би трябвало да си мерил силите с такива тимове, с цел да знаем къде сме стигнали. След три дни имаме още по-тежък мач, въпреки че не се знае. Може да не ни доближи времето за възобновяване, Франция ще има повече време от нас. При всички положения ще има ротации, може да има промени и в тактическата сграда. Не желая да споделям повече пред вас, само че ще има много промени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР