Наставникът на Наполи Карло Анчелоти сериозно обмисля варианта да напусне

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти сериозно обмисля варианта да напусне
Коментари Харесай

Тежък момент в Неапол - Анчелоти мисли да се маха

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти съществено обмисля разновидността да напусне южния отбор след края на сезона. Причината е, че в съвсем всяко едно звено от футбола тимът от Неапол отхвърля да се развива. Очакванията на опитния експерт бяха „ партенопейците” да се борят в действителност крепко с Ювентус за купата, само че неуспехите им са ясни. През този сезон, макар закупуването на Костас Манолас и Ървинг Лосано, тимът също изпитва компликации.

Наполи загуби изненадващо вкъщи от Каляри и пропиля късмет да вземе нови три пункта в ШЛ – против Генк, а това разгневи капитана на тима Лоренцо Инсинье. Лидерът на отбора чака тимът да се оправдава против Торино в неделя, откакто Corriere dello Sport призна, че е допустимо да се случи разлъка сред Анчелоти и тима през лятото.

Въпреки че са минали единствено шест кръга в Италия, Наполи е на шест точки зад водача Интер. Отборът може да пропадне още, в случай че не победи Торино, а Интер победи Ювентус в Дерби д’Италия.

С тази мисъл някогашният ментор на Милан е решил да зачеркне последната си година от неговия договор и да напусне след акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР