Наставникът на Наполи Карло Анчелоти подготвя тима си за завързан

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти подготвя тима си за завързан
Коментари Харесай

Анчелоти: Ливърпул е по-силен от миналия сезон и ще се нуждаем от перфектния мач

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти приготвя отбора си за завързан дуел против спечелилия в Шампионската лига Ливърпул. Срещата е във вторник в Неапол от 22:00 часа.

Двата състава бяха противници в груповата фаза и през предходната акция, като тогава италианците се постановиха вкъщи с 1:0. След това обаче те не съумяха да излязат от групата, а англичаните подвигнаха купата. “Ливърпул израсна спрямо предходния сезон освен откъм игра, а и откъм качество на тима като футболисти - съобщи Анчелоти. - Тимът натрупа още по-голямо самочувствие. Ще бъде огромна борба, тъй като се изправяме против най-хубавия отбор в Европа. Надяваме се да реализираме резултата от предишния сезон. Не би трябвало да изневеряваме на същността ни като тим. Нужно е да намерим нужното ентусиазъм от положителните неща, които сме правили и проблемите, с които сме се справяли. Предишния път се защитавахме доста добре против този противник, а защитата е доста значима в такива дуели. Ще се нуждаем от съвършения мач.”

За Анчелоти мачът против “червените” от “Анфийлд” е по-специален и в персонален проект: “Най-големите разочарования и най-големите ми наслади са свързани с Ливърпул. Загубих два финала против тях - един като футболист на Рома и един като треньор на Милан, и завоювах един.”

@llorentefer19: " We'll need a perfect display against@LFC " https://t.co/X2oW9CHfwZ
#NAPLIV
@ChampionsLeague
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/oq3Fg5UxV6
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) September 16, 2019
“Ние желаеме да сме измежду водещите тимове в ШЛ, само че напредъкът ти е обвързван и с редица други фактори. Наполи може да е мощен, колкото са всички останали италиански клубове в турнира”, приключи Карлето. Серия А 1 кръг, събота 24 август  Фиорентина 3:4краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР