Наставникът на нападна Испанската футболна лига за графика на двубоите

...
Наставникът на нападна Испанската футболна лига за графика на двубоите
Коментари Харесай

Куман нападна Ла Лига и отсече: Бесен съм, така не може!

Наставникът на атакува Испанската футболна лига за графика на дуелите на отбора. Той се оплака, че неговият отбор и другите евроучастници не се радват на поддръжка в сгъстения цикъл. За това нещо от години насам в Англия недоволстваст основно задграничните мениджъри като, и.

В събота вечер каталунците изгубиха с 1:2 от, като този мач беше сред два такива от Шампионската лига. Така да вземем за пример на следващия ден тимът приема в борба за първото място в групата.

„ Ако се постанова да играеш във вторник вечер, би трябвало да помислиш за по-ранен час в предходния дуел – съобщи Куман. – Това е даже за положителното на националите на Испания. Та ние се прибрахме от гостуването на Кадис в 04:30 часа сутринта. Винаги ни поставят да играем от 21:00 часа локално време. Така не се оказва помощ на „ ла роха “. Освен това се контузи. По тази причина и преди се оплаквах от програмата. Определено не ни оказват помощ. “

Барса към този момент изостава на 12 точки от водача в Ла Лига и то при еднакъв брой мачове.

„ Не съм благополучен и го споделих на футболистите. Даже съм гневен! Има разлика да загубиш с игра като тази против Атлетико и тази против Кадис. Трябва да проучваме нещата. Аз не съм по театрите. Такива голове като втория в събота са неприемливи. По принцип не обичам да крещя по време на срещите, няма потребност и самите играчи да го вършат между тях. Но е нужно да се поема отговорност. Има неща, които няма по какъв начин да се подобрят с тренировки “, добави Куман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР