Наставникът на Монтана Ферарио Спасов обясни защо е решил да

...
Наставникът на Монтана Ферарио Спасов обясни защо е решил да
Коментари Харесай

Феро обясни защо е пуснал резервите срещу Ботев

Наставникът на Монтана Ферарио Спасов изясни за какво е решил да даде опция за изява на част от запасите в мача с Ботев (Враца). Старши треньорът съобщи, че е запазил някои от титулярите си, тъй като са висели с картони и при вероятно предизвестие, са щели да пропуснат началото на новия сезон.

“Аз мнения за състава няма да върша, тъй като е в цялостното ми право да пусна тези, които съм решил. Аз имах шест индивида с по четири картона и при всяко предизвестие, щях да се лиша от техните услуги за началото на идващия сезон. Не мисля, че тези, които играха изглеждаха зле. Държахме тима на Ботев напрегнат и чак в края съумяха да вкарат. До последно не беше явен мач и момчетата съжаляват в съблекалнята. Това е последният мач, който би трябвало да се подлага на критика. Нормално е Ботев да има по-голямо предпочитание за победа, а при нас да беше понижено настроението откакто загубихме шансове”, сподели Спасов.

“През втората част на сезона се представихме добре и считам, че в случай че не бяхме изгубили точки против отбори, които изпадат, щяхме да сме минимум на бараж, където мисля, че щяхме да се представим най-малкото достойно”, добави Ферарио. Втора лига 30 кръг, събота 19 май  Ботев (Враца) 2:1краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР