Наставникът на Милан Винченцо Монтела смята, че съботното дерби срещу

...
Наставникът на Милан Винченцо Монтела смята, че съботното дерби срещу
Коментари Харесай

Монтела вдигна залозите за дербито с Ювентус

Наставникът на Милан Винченцо Монтела счита, че съботното дерби против Ювентус в Серия А може да се окаже повратна точка през сезона на неговия отбор. Треньорът, за чието бъдеще при „ росонерите” непрекъснато се спекулира, съобщи също по този начин, че какъвто и да е резултатът, това няма да го отчае.

„ Бианконерите” влизат в конфликта като очевиден любимец поради превъзходството, която постановиха с 6-те си следващи трофеи в калчото. По тази причина Монтела има вяра, че възможна победа ще даде спомагателен подтик на неговите момчета.

Костакурта уточни изчезналата съставна част за Милан

„ Това е мач, който може да ни даде незабавен пробив”, изясни тактикът. „ Става дума за дуел, който може да ни даде спомагателен подтик във всяко отношение. Победата над Киево беше единствено фитилът, в този момент би трябвало да покажем и пламъка.”

„ Алегри споделил, че се опасява от това посещение? Харесва ми какъв брой умерено се изрича той, само че неговите думи са обръщение до играчите. Не мисля, че той безусловно е бил неудовлетворен.”

„ За момента не гледаме към класирането. Твърде надалеч сме от върха, само че се надявам да го забележим от близко по Коледа.”

Размине ли се с ШЛ, Милан разпродава звездите

„ Никога не съм възнамерявал да върша медиен консенсус. Някой ми сложи камъчета в обувките, само че за шанс имам комфортни обувки, тъй като знам какво мислят в клуба за мен”, добави Монтела.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР