Наставникът на Милан Стефано Пиоли заяви, че представянето на неговия

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли заяви, че представянето на неговия
Коментари Харесай

Пиоли: Не съм изненадан от това представяне, очаквах такава реакция

Наставникът на Милан Стефано Пиоли съобщи, че представянето на неговия тим при успеха с 2:0 над Торино не го е изненадало, като е очаквал сходна реакция след загубата с 1:3 от Ювентус. Също по този начин той засипа с похвали голмайсторите в мача Рафаел Леао и Франк Кесие. Междувременно, експертът призна, че ще гледа с интерес конфликта сред Рома и Интер, само че не поради класирането.

" Много ми хареса Рафаел Леао довечера, защото той усъвършенства своята централизация, в днешния мач той беше фокусиран от самото начало. Все още е доста млад и се учи. Трябва да призная, че изобщо не съм сюрпризиран от това наше показване. Познавам тези момчета и чаках такава реакция. Първото полувреме беше чудесно, изключително във връзка с качеството. През втората част неизбежно бяхме подложени на напън от Торино, които са в добра форма.Франк Кесие е приключен състезател. Той ни придава физика, сила и качество, брани отбраната ни и оказва помощ в офанзива. Винаги разполага с положителен нрав в мачовете, той първи оказва помощ на собствен съотборник или му вдъхва кураж. Това е млад състав, който се нуждае от насоки и поощряване, тъй че Кесие е скъп в това отношение.

Coach Pioli comments on Kessié's growth, Ibrahimovic's condition, and on Leao's performances
— Milan Reports (@MilanReports) Все още нямаме вести за положението на Сандро Тонали и Браим Диас. Двамата получиха съществени удари. Разочарован съм, че загубихме Леао за идващия кръг, тъй като в никакъв случай не бях виждал състезател да бъде глобен за симулация в центъра на терена. Не мисля, че това беше заслужено, нито вярно разчетена обстановка. Определено ще виждам Рома - Интер, само че не поради класирането, а тъй като съм уверен, че това ще е превъзходен футболен мач сред двама доста умни треньори, а и обичам този спорт ", разяснява Пиоли след мача. Серия А 17 кръг, събота 9 януари  Милан 2:0краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР