Наставникът на Милан Стефано Пиоли вярва, че много малко отбори

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли вярва, че много малко отбори
Коментари Харесай

Пиоли: Срещу Лацио е всичко или нищо

Наставникът на Милан Стефано Пиоли има вяра, че доста малко тимове могат да се показват на високо равнище в шампионата и в Шампионската лига. На фона на отличното показване в Европа отборът се бори за топ 4 в Серия А. Утре “росонерите ” одобряват Лацио в извънредно значим мач. В момента Милан е шести в класирането, като изостава на 6 точки от римляните, които са втори.

В началото на днешната си конференция Пиоли поздрави Наполи за спечелването на купата в Италия: “Титлата отиде при доста мощен тим, поздравления за тях. Те демонстрираха, че са най-силният тим и го заслужават, поздравления за Спалети, играчите и клуба ”.

Попитан за тендецията Милан да позволява неточности против по-малките тимове, Пиоли отговори: “Това не е случайност. След мача с Наполи тимът ни господства в мачовете повече от преди, само че имаме единствено 2 победи и 4 равенства. Трябва да променим някои резултати на фона на това какъв брой добре направляваме мачовете. Ако не съумяваме да спечелим, това значи, че нещо липсва в наказателното поле на противника. Надявам се на следващия ден да направляваме мача и да бъдем по решителни пред гола. Утре обстановката е съвсем всичко или нищо. Трябва да вземем много точки от в този момент до края на сезона, а на следващия ден е извънредно значимо ”.

Наставникът направи много ротации за срещата през седмицата и Милан приключи 1:1 с Кремонезе. “Знам какво върша и за какво го върша, знам по какъв начин да поема отговорност. Няма Милан 1 и Милан 2. Представянето против Кремонезе не беше не равнище, освен резултатът. Отборът е добре, не са обезпокоени, не се опасяват, а са съсредоточени. Настроението ни зависи от резултатите: усмихваме се, когато печелим, а сега не сме щастливи, тъй като имаме високи упования ”, показа Пиоли.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР