Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели своите очаквания за утрешното

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели своите очаквания за утрешното
Коментари Харесай

Пиоли: Победа над Интер ще ни донесе ентусиазъм и увереност

Наставникът на Милан Стефано Пиоли показа своите упования за утрешното градско дерби против Интер.

“Милан има свои еднаквост и метод на игра. В нашата работа тестванията в никакъв случай не стопират. Това е значим и сложен тест. Имахме доста малко време, с цел да се подготвим, само че това важи и за нашия конкурент. Приключението ни стартира преди година и имаме още доста за възстановяване, само че почитаме противника си, който е евентуален първенец. Ще излезем на терена с разбиране. Съперничеството се усеща, за жалост няма да има почитатели. Но несъмнено това е сърдечен мач. Трябва да се подготвим за мача допустимо най-добре и да играем по-добре от съперника. Надявах се да стигнем до дербито с три турнирни победи и сполучливо прекосяване през квалификациите на Лига Европа. Дотук се оправяме добре, само че съперникът ни също.

Победа над Интер ще ни донесе възторг и убеденост в нашите качества и характерности. Трябва да мислим за израстване и възстановяване, както и да се опитаме да сме амбициозни. Това е мач против мощен противник, който ще ни разреши да разберем къде можем да се развием. Научихме много от загубата в предходното дерби. Разбрахме, че можем да играем за победа и че в случай че се откажем от желанията си даже и за миг, това е задоволително, с цел да пострадаме съществено. Изградихме пътя си върху това проваляне. Оттогава насам несъмнено израстнахме, само че няма смисъл да мислим за предишното. Сега имаме по-прецизна еднаквост и от дълго време играем с една и съща скица. Не изпитвам злоба нито към Антонио Конте, нито към някой различен за каквото и да е. Трудно е да се посочат разлики сред мен и Конте. Познавам моите сътрудници, само че не и персонално. Не знам какъв им е методът към техните играчи. Добрият ни старт на сезона е част от подготовката ни за дербито. Някой дефинира мачовете за лесни, само че в никакъв случай не е елементарно да победиш. Беше значимо да минем през квалификациите в Лига Европа, макар че това стана мъчно.
-Difference between you and Conte and what do you envy of him?
Pioli: " I don't have Envy. I do not envy anyone for anything. The differences between Conte and I are hard to say. I know my colleagues, but not personally. I don't know how they approach their players. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) Златан Ибрахимович имаше проблем, само че си е все същият - ухилен, със мощна воля, съдбоносен и великодушен. Добре е, само че си проличава, че е упражнявал единствено седмица. Той обаче е подготвен да играе. Мисля, че Анте Ребич няма да е подготвен за на следващия ден. Следващата седмица ще разберем по кое време ще се завърне. Травмата му беше деликатна. Той беше решителен в много мачове, само че имам много играчи разполагаем. Йенс Петер Хауге ми направи положително впечтление. Той е деликатно и мъдро момче. Разполага със скорост и техника, които са значими за нашия жанр на игра. Той към този момент сносно схваща италианския език. Честно казано, надявах се на това равнище на игра от Симон Кяер. Неговият принос на и отвън терена е на високо равнище. Говорим си за образован и неоспорим експерт. Завръщането на капитана ни Алесио Романьоли ни разрешава да намерим тези защитни механизми, върху които работихме. Все още имаме компликации в това отношение”, съобщи Пиоли на конференцията си преди мача.
Pioli: " I found Ibrahimovic to be generous, a positive person, strong-willed, inspired, determined and always smiling. He is fine, he has had only one week of training, but he is ready. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) Серия А 4 кръг, събота 17 октомври  Интер 19:00предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР