Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели, че утрешният реванш срещу

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели, че утрешният реванш срещу
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Този мач е различна история в сравнения с първата среща

Наставникът на Милан Стефано Пиоли показа, че утрешният реванш против Тотнъм в осминафиналите на Шампионската лига ще бъде изцяло " друга история " спрямо първия дуел сред двата отбора преди три седмици на " Сан Сиро ", извоюван от италианския отбор с минималното 1:0.

" Росонерите " гостуват в Лондон в сряда вечер от 22.00 часа българско време в търсене на първо класиране измежду най-хубавите осем в най-престижния европейски клубен шампионат от над 10 години насам.

В последния си мач от Серия " А " Милан отстъпи като посетител на Фиорентина и по тази причина Пиоли разкри, че чака " друго отношение " от страна на своите футболисти.

" Това е много друга история спрямо тази във Флоренция, само че и спрямо първата среща с Тотнъм. Очаквам друго отношение от страна на футболистите. Тотнъм евентуално ще се опита да нападна повече спрямо първата среща ", съобщи италианският експерт.

Добрата вест за наставника на Милан е, че при визитата на Тотнъм той ще може да разчита на Оливие Жиру и създателя на попадението в първия мач против " шпорите " Браим Диас, които бяха под въпрос за визитата в Лондон.

" Двамата се оправят добре, като всичките 24 футболисти ще могат да играят през цялото време, само че тогава аз ще направя избора ", показа Пиоли.

Стефано Пиоли разяснява и завръщането край тъчлинията на неговия конкурент Антонио Конте, който се възстановяваше от интервенция на жлъчката.

" Присъствието му е значимо, приказвам от персонален опит. Конте е добавена стойност и ще намерим доста стимулиран противник. Утре е мачът на личностите. Противникът ни е страховит от офанзивна позиция. Те ще ни нападат и ние би трябвало да сме подготвени да направляваме играта повече. Имаме доста малко преимущество, само че не можем да мислим единствено за него ", приключи наставникът на " росонерите ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР