Наставникът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че клубът се опитва

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че клубът се опитва
Коментари Харесай

Пиоли: Искаме да разрешим ситуацията около Ибра, Донарума и Чалханоглу възможно най-скоро

Наставникът на Милан Стефано Пиоли удостовери, че клубът се пробва да обясни обстановката към новите контракти на Златан Ибрахимович, Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоглу допустимо най-скоро. Той също по този начин разяснява равенството 1:1 с Аталанта, идния мач със Сампдория, борбата за петото място в класирането и въздействието на 38-годишния нападател върху тима.

“Бях доста удовлетворен от мача с Аталанта. Те са мощен конкурент, а ние играхме със същите физика и качества. Доста играхме, само че бяхме тим от началото до края. Сега би трябвало да се оправим добре и в последните ни две срещи. Все още ни остават два мача. Посрещаме всеки дуел с верните убеждения и централизация. Детайлите ще продължат да вършат разликата. Всички срещи би трябвало да се играят с огромно почитание. Сампдория сложиха Ювентус в сложна обстановка. Те са добре, играят умерено, тъй като към този момент реализираха своята цел. Клаудио Раниери е приключил чудесна работа.
Pioli: " We have to believe in achieving the 5th place. We need to collect as many points as we can. Unfortunately, it does not only depend on us. We have to play a great game tomorrow and we are very focused on it. Then, we will see what our opponents will do. " pic.twitter.com/MzQeh8aqCo
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 28, 2020 Ще създадем верните оценки за сезона. В идващия ще би трябвало да затвърдим резултатите, които постигнахме от януари насам. Дали още имам вяра, че ще приключим пети? Трябва да имаме вяра в това, че ще вземем допустимо най-вече точки. За страдание, това не зависи единствено от нас, само че резултатите ни - да. Затова на следващия ден ще се нуждаем от мощен мач. Много сме фокусирани за на следващия ден, по-късно ще забележим какво ще създадат нашите съперници. Нашият септември несъмнено ще се промени, в случай че сезонът ни стартира на 12 сертември. Ще бъдат добавени три квалификации към турнирните ни мачове. Това значи, че ще играем доста. Ако се наложи да минем през квалификации, по този начин или другояче ще сме подготвени.
Pioli on renewing contracts of Ibra, Hakan, and Donnarumma: " The club wants to resolve these situations as soon as possible. But, now we have to think about the league. " pic.twitter.com/xwj41OlZtW
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 28, 2020 В кое отношение Ибрахимович ни оказа помощ най-вече? В доста неща от спортна позиция. Той ни даде решения, с които не разполагахме. Ибра е значимо наличие както физически, по този начин и механически. Той също по този начин основава доста пространства за своите съотборници. По отношение на характера, той несъмнено беше решителен. Симон Кяер? Той се оправя доста добре, още една януарска покупка, която имаше значим принос за нас. Сега всички играчи се познават взаимно доста добре и всеки би трябвало да е подготвен. Новите контракти на Ибрахимович, Чалханоглу и Донарума? Клубът желае да позволи тези обстановки допустимо най-скоро. Ще се съберем дружно идната седмица. Сега би трябвало да мислим за актуалната акция. След това ще има време да установим състава за догодина”, съобщи Пиоли на конференцията си преди мача.
Серия А 37 кръг, вторник 28 юли  Сампдория 19:00предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР