Наставникът на Милан коментира престоящия мач реванш от 1/16-финалите на

...
Наставникът на Милан коментира престоящия мач реванш от 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да започнем отначало, и то още от утре

Наставникът на Милан разяснява престоящия мач реванш от 1/16-финалите на Лига Европа против Цървена звезда, слабата форма на своя тим, както и няколко от обособените играчи на " росонерите ".

" Слабата ни форма? Беше сложен и комплициран път, само че когато равнището се увеличи, това е обикновено. Освен това успяхме да преодолеем някои компликации. Сега ни следва утрешното предизвикателство. Имаме леко преимущество, което не ни разрешава да направляваме мача по различен метод. Ще се наложи да покажем доста качества, с цел да преодолеем този кръг. Имаме огромно предпочитание да покажем реакция. Съставът е наясно със своите умения. Още в неделя имахме голямото предпочитание да рестартираме. Искаме да стартираме от нашите убеждения, като покажем, че можем да играем отличен футбол и да реализираме безапелационни резултати.

Анализирахме последния ни мач, който беше против Интер. Едва в края на първата част и при започване на втората наложихме нашата си игра. Играхме с дребен интензитет. Не е неуспех да загубиш тези мачове, само че би било, в случай че не реагираш в сложните моменти. Трябва да стартираме изначало с темп и неизменност, стартирайки от утрешния мач. Проблемите в отбрана? Грешно е да приказваме за обособените линии. Атакуваме и се пазиме дружно. Ако сме позволили повече голове, това е, тъй като не сме се бранили всички с подобаващия интензитет. Не, не е проблем, че играем на всеки три дни. Бих се тормозил повече, в случай че не го вършим. Искаме да се оправим добре в Европа. Имам доста играчи, с цел да задържа отбора на високо равнище. Утре мачът ще бъде комплициран, само че също по този начин е по нашите благоприятни условия. Искаме да продължим напред в Европа.

Дали рецензиите се отразяват неприятно на? Печелим като тим и губим като тим. Не обичам да диря провинен, когато губим. Той е нашият капитан и е сторил доста за израстването на този отбор, помагайки даже на младите играчи. Трябва да останем задружни. Някои провали могат да ни накарат да пораснем. Трудностите на? Когато тимът не се показва добре,на всички футболисти им е мъчно. Сандро се развива добре. и Сан Ремо? Говоря с него всеки ден. Миналата седмица определихме неговата стратегия. Той ще пропусне няколко тренировки, само че ще бъде дружно с тима за тогавашния мач.

Виждам стимулиран тим, който желае да играе както преди няколко седмици. Казах на отбора, че остават 90 дни до края на сезона и те ще са от основно значение. Ако нещата потръгнат добре, може дните да са 93, защото финалът на Лига Европа е на 26 май. Няма да кажа нищо за утрешния ни мач. Преди този със Специя споделих, че сме упражнявали добре и видяхте какво стана. Трябва да се потвърдим на терена ", съобщи Пиоли на днешната си конференция.
Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 25 февруари  Милан 22:00предстои  Цървена звезда
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР