Наставникът на Милан Дженаро Гатузо остана доволен от победата над

...
Наставникът на Милан Дженаро Гатузо остана доволен от победата над
Коментари Харесай

Гатузо разкри какво му е харесало най-много срещу Лудогорец

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо остана удовлетворен от успеха над Лудогорец с 1:0 и най-много от положителната игра на отбора в отбрана. “Росонерите” бяха спечелили първия мач в Разград с 3:0, а някогашният халф искаше да види още веднъж постоянни дейности в отбранителен проект.

“Радостен съм, че не допуснахме гол. Това е нещо, върху което работихме на тренировките напоследък. Отборът израства непрекъснато а тези, които играят по-малко и през днешния ден получиха късмет, демонстрираха, че на тях може да се разчита. Андре Силва се оправи с поставените му задания. Да, той не съумя да вкара гол, само че свърши всичко останало. Патрик Крутоне не игра на типичния си пост, само че се оправи и това е още една алтернатива занапред”, разяснява Гатузо.

“Колкото по-малко голове позволяваме, токова по-мотивирани са играчите да работят в това отношение. Вече пресираме по-добре. Имаме прогрес и в други връзки, само че занапред би трябвало да се развиваме още”, продължи треньорът на италианския гранд.

“Мислим мач за мач. Сега ни следва доста мъчно посещение на Рома. За мен е голяма чест, че повеждам Милан. Това носи със себе си и огромно напрежение, само че на мен ми харесва”, добави Гатузо. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 22 февруари  Милан 1:0краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР